Tuesday 18 December 2007

Είδηση


Αυτό είναι είδηση, αν και φαίνεται να 'χει παλιώσει τώρα. Εγώ τώρα το 'μαθα με ένα e-mail που μου στείλανε. Εσείς το ξέρατε; Και δεν λέγατε τίποτα; Διαβάστε το άρθρο.

Ε, πως σας φαίνεται; Εγώ ανυπομονώ!
Υγ. Η photo άσχετη με την είδηση.

5 comments:

pareisaktos said...

Makari na einai kalo...Eimai apaisiodoxos omws an krinw apo tis metries-teleutaies- douleies Delivoria Alexiou Malama. Exasan to dromo i mou fainetai?

Z. said...

Θα συμφωνήσω για Μάλαμα-Αλεξίου, που έχω την αίσθηση ότι ήταν ένα όνειρο του Ιωάννου που έγινε πραγματικότητα, αλλά δεν ήταν άσχημο.
Ο Δεληβοριάς έβγαλε CD που μου φαίνεται κινείται (ακόμα) στον ίδιο δρόμο..
Εγώ είμαι αισιόδοξος για Παπακω/νου-Σαββόπουλου, σίγουρα κάτι καλό θα βγεί απ' αυτό.

Z. said...

Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ ότι ο Ιωάννου ήταν η αιτία της συνεργασίας, αλίμονο δεν έχουν βούληση ο Σωκράτης και η Χαρούλα;
Απλώς λέω ότι για παράδειγμα η συναυλία του Μελωδία με Μάλαμα, Αλεξίου και Αλκίνοο σε πολλούς δεν άρεσε (κυρίως επειδή είπε ο ένας τραγούδια του άλλου), και φαντάζομαι ότι και για αυτή τη συνεργασία θα μεσολάβησε ο Οδυσσέας.
Κυπρος εννοείς τελευταία δουλειά της Αλεξίου ατομικά ή με Μάλαμα; Η τελευταία δουλειά Χαρούλας, αν δεν κάνω λάθος, ήταν το Βύσσινο και νεράτζι που εμένα μ' άρεσε πολύ. Επίσης έκανε και το αφιέρωμα σε Μάνο Λοίζο αλλά δεν μετράει αυτό σαν ατομική της καινούρια δουλειά (και φυσικά καθόλου μέτρια).

pareisaktos said...

Kyriws gia tin metaxi tous douleia.Emena, gia na eimai eilikrinis, den mou arese oute to vyssino. Exw tin entypwsi oti eidika gia ton Malama i (aperxomeni) xronia htan gemati peiramatismous.Exallou to paradextike kai o idios...Den peirazei dikaioutai kai aytos. An kai "katevasa" ta tragoudia tou piga kai agorasa to cd, xwris na to paixw kan. Etsi gia na steilw to minima stis diskografikes. An axizei kati poulaei. Kai na min ftaine mono to internet gia ti ptwsi pwlysewn. Call me romantiko.
Y.G. teleutaia fora allazw onoma

Z. said...

afatos είχα πρίν λίγες μέρες το ίδιο δίλημμα, να κατεβάσω το καινούριο cd του Πασχαλίδη ή να το αγοράσω ή και τα 2; Ήξερα ότι αν το κατεβάσω δεν θα το αγόρασω αλλά λόγω του ότι είμαι εκτός Ελλάδας αποφάσισα να το κατεβάσω (πες με ανυπόμονο) και δεν ξέρω αν το αγοράσω. Πάντως πολύ καλός δίσκος, και μιας και μιλάμε για καινούρια cd που αξίζουν, Αγγελάκας- Βελιώτης!