Tuesday 18 December 2007

Χαίρετε!

Persistence of Memory, Salvador Dali, 1931.

Επιτέλους βρήκα κι εγώ μια γωνίτσα στο διαδίκτυο να τα λέμε που και που. Το concept έχει να κάνει με αυτό που περιγράφει παραπάνω ο Σαββόπουλος. Είναι ένα blog για φίλους, γι’ αυτό και θέλω να το κρατήσω κλειστό (ίσως στο μέλλον ανοίξει, θα δείξει).

Στόχος είναι να επικοινωνήσουμε, να συζητήσουμε και να κάνουμε ένα πολιτισμένο διάλογο (σχόλια που προσβάλλουν τον οικοδεσπότη ή θίγουν την υπόληψή του θα σβήνονται αμέσως- αστειάκι!).

Θα σας παρακαλούσα να μην το πείτε σε άλλους γιατί δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δύσκολη θέση να μου ζητήσει κάποιος invitation και να αρνηθώ. My blog, my rules. Για να γράψετε σχόλια πρέπει να γίνεται μέλη του ιστολογίου, αφού λάβατε πρόσκληση από μένα πρέπει να τη δεχτείτε και να κάνετε ένα gmail λογαριασμό και μετά θα σας κάνω εκεί πρόσκληση για να γίνετε μέλη και απ’ ό,τι κατάλαβα και συνεργάτες μου. Θα μπορείτε να σχολιάζετε και να αναρτήσετε και εσείς posts, κάτι που δεν θα σας συμβούλευα βέβαια καθότι αν υπάρχουν πάνω από ένα post προς σχολιασμό δεν θα’ χει κανένα νόημα. Άλλωστε, όποιος θέλει να δημοσιεύει κείμενα μπορεί να φτιάξει το δικό του blog, it takes less than 5min.

Αυτά. Ελπίζω να ‘χει ενδιαφέρον το εγχείρημα αυτό. Και μην ξεχνάτε, το να μιλάει μόνο ο οικοδεσπότης δεν έχει κανένα νόημα αν οι καλεσμένοι σιωπούν. Σχολιάστε!

9 comments:

pareisaktos said...

Ante kali arxi...kai syntoma anoixto;-)

Z. said...

Cheers nico, den kserw an anoiksei alla tha doume. Pisteveis oi alloi pou ekana invite tha apntisoun pote? ksereis poion ennow.

pareisaktos said...

Twra ti na sou pw... Oi kinezoi lene(den lene alla dinei kyros stin krisi mou) Katse katw apo ena dentro me wrima mila.Vale stoxo ena milo. Mporei na pesei prwto, amesws,mporei na pesei teleutaio,se ena mina.
Pantws einai anagkaio osoi prosklithikan na simmetexoun

Z. said...

Symfwnw apolyta Nico, alliws den exei kanena noima. Kala ta lene oi Kinezoi.

βικι εξαρτημένος said...

Κι από μένα καλή αρχή και καλές(και ουσιαστικές) δημοσιεύσεις. Ας προσπαθήσουμε να περιορίσουμε και τα greeklish, ε?

Z. said...

Συμφωνώ για τα Greeklish wiki, ας προσπαθήσουμε λοιπόν..

araC said...

Geia xara k apo mena k Kalo blogging!

mardelar said...

καλή αρχή!!και πάντα τέτοια!!
την θέση δεν στην παίρνει κανείς...
σωστό για τα greeklish,κυριώς για τον οικοδεσπότη!!!

pareisaktos said...

Έπεσε τελικά το μήλο;